2014-12-18

Slutet på veckan

Snart har veckan gått och vi har fått lov att vara hemma hela tiden. Dante har mest troligen drabbats av rotaviruset, en av de vanligaste magsjukorna som drabbar alla men framför allt barn mellan 6 mån- 2 år. Efter varje gång man får den får man nämligen bättre och bättre skydd. Vuxna är ofta immuna. Men stackars Dante har varit dålig tills idag, och han är inte helt ur farozonen. Det verkar iaf bli förskola på måndag. Jag och Leo känner ibland av någon konstig knipkänsla i magen, inget mer. 

Det värsta för Dante har varit magsmärtorna. Han har haft så ont att han inte vetat vart han skulle ta vägen. Då får man bara vara med honom och krama så mycket man får. 
Leo får man krama extra mycket där emellan. Han har inte tyckt att det varit så roligt att lillebror fått mer uppmärksamhet... ;)

Idag när Dante börjat må lite bättre har dom tack och lov börjat leka så fint ihop. Det är helt underbart att se och höra. Det bästa vi har gett dom är varandra, helt klart. 


Martin är borta ikväll. Det har varit väldigt mycket för honom senaste tiden så det ska bli skönt med jullov och nu, snälla tomten, vill vi hålla oss friska!

Inga kommentarer: