2013-10-27

Fortsatt potträning

Hej igen! En liten uppdatering är väll på sin plats :)
Leo har haft några bakslag och har sen frågat efter blöjan. Ingen olycka idag dock men man har fått truga och locka för att han ska ens sätta sig på pottan. (Gissar att sån här läsning inte är så intressant och rolig, speciellt inte för dom som inte själva har barn, men det tar upp hela vår vakna tid nu så..)

Vi är iaf hemma imorgon också för att fortsätta träna. Trist att vara lite låst men det är inte ofta man gör sånt här tänker vi. Vi var iaf iväg och åt middag och drack kaffe med Emilie och Liam igår kväll. Idag vågade vi oss ut på en lång promenad och lite mathandling. Leo höll sig hela vägen.

Varje gång vi går förbi denna bil ska Leo berätta att den är trasig ;)

Vi "hooade" i en gångtunnel. 

"Mamma, bååås!" (Han tycker om att blåsa på maskrosor)

Nu väntar bad och kvällsrutiner, Solsidan och Partaj, innan jag däckar. Barn förstår ju inte riktigt det här med vintertid och sova en timme till... Dessutom vaknade Leo mitt i natten och sov resten av natten i vår säng. 

1 kommentar:

Unknown sa...

Hej! Vi fick truga och locka en del vi oxå och det var mycket annat som avledde vår sons uppmärksamhet... För att peppa honom gjorde vi en Pottkalender - där han fick klistra kiss och bajs i en veckoplan varje gång han varit på pottan. Blev succé! Så nu har jag illustrerat och publicerat en som även andra kan ha nytta av. Kanske kan vara något!! Finns på www.minpottkalender.se
Lycka till!
Karin