2014-01-01

Nyårsfirande

Godmorgon! Jag hoppas alla haft en bra nyårsafton. Sitter framför Nyhetsmorgon och polisen delade med sig av några händelser igår. Bland annat så fick en kille en raket i ansiktet. Tänk, hans liv är för alltid förändrat och han mår nog inte så bra idag. 

Vi hade nog en bättre kväll igår än den stackars killen. En trerättersmiddag som var helt underbart god, biofilm för barnen, skattkammarjakt och disco. Dante började få feber nästan direkt efter vi kommit fram så han sov mest, och var gnällig. Han kom upp nån timme runt tolvslaget i alla fall. Leo lekte bra, både själv och med de andra barnen. Han höll sig vaken till tolv han med. 

Dante och sin look-alike Jaime. 

Till tolvslaget gick vi ut allihopa men på grund av ljudet av alla smällare gick jag och min lilla familj in och ställde oss i hallen och pussade in nyåret. Direkt efter packade vi ihop, tackade för oss och körde hem. Jag körde och det var faktiskt ganska häftigt att köra genom ett mörkt och biltomt Stockholm med bara en massa fyrverkerier runt omkring en. 

Natten har varit sådär. Dante har vaknat med 1-1,5h mellanrum och gnällt. Han har ingen hög feber men nog för att vara lite bökig så idag ska vi vila upp oss.

God fortsättning!

Inga kommentarer: