2013-10-20

Underbara barn

Idag var det höststädning i vår bostadsförening och Martin fick representera familjen Westblom. Vi tycker jättemycket om vårt hus och vill gärna hjälpa till. Det är alltid rekordmånga som hjälper till och det är roligt. Jag var däremot tvungen att ta hand om grabbarna. Dante sov inne medans jag gick med Leo i vagnen utanför så han också skulle somna. (Tack svärmor för bästa babyvakten!) 

På eftermiddagen tog vi en tur till sushistället, med sparkcykel och vagn såklart. Jag och Leo stannade i Mulle Meck parken på vägen hem medan Martin,som frös som vanlig, och Dante gick hem och gosade. 


Leo är en helt underbar liten kille som är väldigt försiktig av sig, samtidigt som han vågar mycket och inte är för blyg (än). Det är tufft med barn, det går inte att förbereda sig helt innan, men oj så mycket mer man ler och skrattar! Det är värt allt tusen gånger om. 


Dante sover och Leo myser i soffan med mig och Martin. Snart är det Solsidan, Partaj och Café Bärs. Ja, nånstans däremellan somnar nog mamma Anne ;)

Inga kommentarer: