2013-07-21

Helgen

Vi har verkligen haft en bra semestervecka här i Stockholm. Igår var vi in en sväng i stan igen, promenerade i vårt område, lekte ute med Leo, fikade och åt gott.

Inatt började Dante med att äta ofta igen. Hoppas det bara är en växtspurt. Det har väll gått ca en timme mellan målen idag.. :P
Madde drog ut mig på en powerwalk runt råstasjön på morgonen och killarna följde med för att mata änderna med Peter och Elin. 
Efter lunch och vila åkte vi till Lek och Bus i Upplands Väsby med Madde, Peter och flickorna. Leo och Elin hade det sjukt skoj där och de var helt slut när vi åkte hem. Nu är det lugnt här hemma. Leo och Dante sover, jag har klippt Martin och småtittar på en film på 5an. Ska nog göra mig klar för sängen. Blir inte många timmars sömn när en viss liten sötnos vill äta konstant ;)

Leo, en stolt storebror. Ibland när Dante är lite ledsen ber han att vi ska lägga honom i hans famn. Han stryker på honom och pussar på honom. Än så länge är han väldigt mån om sin lillebror och vill att vi alla ska pussas hela tiden.

Inga kommentarer: