2010-02-28

Thailand forts.

Vart var vi nu? Just ja... romantsikt frieri under stjärnorna. Vi var kvar på Tonsai några dagar och åkte sedan till Koh Yao Noi.

På Koh Yao Noi hittade vi detta hotell. Nybyggt och tomt. Vi fick stanna till på lördagen då hotellet var fullbokat, av Kineser. (Vi lyckades pricka in vår resa under det kinesiska nyåret...)

Underbart med pool. Jobbigt bara att parasollen inte hade hunnit komma.

Tyvärr hade denna ö inte så fina stränder men vi hittade ett Paradis längst upp på ön.

Sen var det dags för ännu en snorklingstur.

Underbart säger jag bara. På kvällen åkte vi till en "fishfarm". Dum, som han hette, visade alla sina fiskar. Vilken rolig upplevelse. Rekommenderas.

Vi lärde känna en kille som jobbade på hotellet. Vi körde runt på ön med moppe och han visade några speciella ställen. Vi drack bland annat sötvatten ur en pöl på stranden och blev välsignade... På kvällen blev det whiskey and coke och stark, men übergod, bläckfisk.

Sen var det dags att åka tillbaka till Railay. Nu hade vi sagt hejdå till de andra och fortsatte bara vi två. Många intressanta möten hände efter detta. Bland annat denna amerikan, som bodde i Sydkorea.

Vi bodde på Railay East, vilket var rätt ställe att spendera kvällarna. Biljard, drinkar hos Joy, söta apor m.m.

Vårt hotell låg 78 hemska trappsteg upp mot berget. Men vilken utsikt...

Nu orkar jag faktiskt inte mer. Det får bli lite Railay och Bangkok i nästa inlägg. Hoppas ni alla har haft en skön helg. Vi har fortfarande lidit av jetlag, tror jag.. om det nu kan hålla i sig så länge. Vi har iaf hittat våra ringar efter lite sökande, kollande och prövande :)



Inga kommentarer: